Esam palaiduši šo blogu, lai dalītos ar pieredzi satura veidošanā internetā. Mēs cienām un augstu vērtējam jebkuru iniciatīvu mācīties un darīt jaunas lietas. Paši savā paziņu lokā zinām daudzus, kas ir izmēģinājuši roku sava bloga veidošanā. Daudzi ir paši veidojuši savu mājaslapu savam biznesa projektam, citi ir izmēģinājuši izveidot savu interneta veikalu.

Šobrīd ir tik daudz iespēju bez priekšzināšanām izveidot savu interneta mājaslapu vai pat interneta veikalu. Daudzi no risinājumiem piedāvā iespēju paša spēkiem vieglā un ātrā veidā izveidot mājaslapas, solot, ka to var izdarīt par brīvu. Google meklētājā ierakstiet “FREE website builder”. Tas ir viens no veidiem, kā atrast bezmaksas risinājumu mājaslapas izveidei. Redzēsiet, cik daudz un dažādas ir iespējas!

Viens no BlogMaster izveidošanas iemesliem ir pulcināt cilvēkus, kas paši ir veidojuši mājaslapas, izmantojot standartizētus risinājumus, vai arī tieši šobrīd veido savu mājaslapu. Mēs ceram viņu zināšanas, labo un slikto pieredzi apkopot šajā blogā un veidot šo saturu viegli uztveramu, analītisku, kā arī vienlaikus interesantu.

“Pareizs ir tas, kas paliek pāri pēc tam, kad visu citu esi izdarījis nepareizi.”

/Robins Viljamss/

Viena lieta, ko zinām – pieņemot lēmumu par interneta mājaslapas izveidi, rodas ļoti daudz jautājumu. Kur ir jautājumi, tur ir daudz atbilžu, un reizēm ir grūti atrast pareizo un labāko. Tāpēc tiek pieņemts lēmums rīkoties – vienkārši ķerties pie darba un darīt, gan jau kaut kas sanāks. Tas nav nekas slikts, tāda ir cilvēka iedaba – cits visu mūžu gatavojas, cits iet un dara. Bet lieta ir tāda, ka mājaslapas izveides gadījumā tomēr ir labi pakonsultēties ar kādu, kam ir pieredze. Kaut vai tāpēc, lai nebūtu tā, ka mājas lapas izveidei tiek patērēts ļoti daudz laika un arī naudas, bet beigās tiek pieņemts lēmums sākt visu no gala. Protams, iegūt visu pasaules pieredzi arī aizņem ļoti daudz laika, turklāt tiek pazaudētas daudzas iespējas.

Jau šobrīd ir skaidras vairākas tēmas, par kurām rakstīsim, jo daudziem tās ir aktuālas:

  1. Kā izvēlēties kādu no bezmaksas risinājumiem mājaslapas vai bloga izveidei?
  2. Vai šie risinājumi tiešām ir bezmaksas – kas tiek iekļauts bezmaksas versijā?
  3. Ieteikumi, kā veidot interesantu un SEO optimizētu saturu.
  4. Noderīgi rīki un informācijas resursi, ko varam ieteikt.

Laiks rādīs, kas būs aktuāls un lasītāju pieprasīts. Rakstīsim paši par savu pieredzi, un vienlaikus ceram, ka lasītāji aktīvi iesaistīsies aktuālo tēmu izvēlē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *